SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Léto končí, podzim se blíží a s ním chřipky






Zastánci přírodních postupů dají přednost 2000 let staré a osvědčené kombinaci bylin k posile imunity např. Immunity Star před moderním postupem očkování protichřipkovou vakcínou.

Specifikum
Když se mění roční období, lidské tělo je náchylnější k virovým onemocněním. Dle průběhu tohoto roku 2018 to málem vypadá, že po zimě hned přišlo léto a po létu lze očekávat, že hned přijde zima. Od pradávna lidé hledali léčivou látku proti virům, až dnešní doba nám přinesla vysvětlení, proč takovou látku nelze najít. Původce nemoci je virus, který velmi pružně mění svou podobu na rozdíl od bakterie, takže my vlastně proti němu nemůžeme postavit antibiotikum, a dokonce ani vakcínu. Teoreticky ano. Vyrobíme vakcínu z vykultivovaného viru, ale než se tato vakcína dostane výrobním procesem k pacientovi, virus změní svou podobu a již je zcela jiný. Takže vakcína je 100% účinná jen tehdy, potkáme-li se s původním, nezměněným virem, z něhož byla vakcína vyrobena.

Hlavní strategie
Hlavní strategie protivirového boje tedy spočívá v posilování imunity organizmu, aby byl sám schopen se viru postavit. A nejdůležitější je, aby byl tento obranný postoj zaujat včas. Ve své praxi prosazuji, že ve střevu musí být symbióza, aby mohla imunita dobře fungovat.

K tomu máme vypracovaný systém Symbi.

A potom již uvedený IMMUNITY STAR.
Je to kombinace bylin, již sestavili staří čínští lékaři, aby tak chránili své císaře. Tato receptura byla odhalena v jejich hrobce, vědci podle ní dodnes vyrábějí tento přírodní přípravek a potvrzuje se, že stále funguje a je nepostradatelným pomocníkem.

Součástí je kořen z echinacey - výtažek má imunostimulační aktivitu. Dále výtažky s listů rozmarýnu, jejichž silice vykazují protibakteriální a protiplísňovou aktivitu, dále yzop lékařský, ženšen, divizna, puchratka a další. IMMUNITY STAR jako celek enormně posiluje nespecifickou i specifickou imunitu, stavy vyčerpání a oslabení organizmu. Pomáhá tělu překonávat výše zmíněné přechody biorytmů na jaře a na podzim. V létě zase pomáhá tělu proti alergiím.

Pomáhá v oblasti horních cest dýchacích, v oblasti zažívání, močových cest. Uplatňuje se u alergií a při stresových situacích. Jeho použití se vyplatí tehdy, když je podáváno včas. Prostředek má být doma připraven v lékárničce. Sáhneme pro něj hned při prvních projevech nemoci, již při prochlazení. Nebo dokonce preventivně v období epidemie. Užívají jej učitelé, lidé, kteří pracují s lidmi – všude, kde se roznáší kapénková infekce. Je vhodný pro oslabené lidi, rekonvalescenty, alergiky. Podává se při nemoci - v začátku i v době rekonvalescence.

Jako doplněk pro případ kašle přidávám RESPIRAL STAR.
Zlepšuje funkci dýchacího ústrojí, obsahuje bylinky, které lze vyhledat i v prastarých bylinářích jako léčivky. Aktivní složky křenu selského podporují zdraví dýchacího systému. Fenykl přispívá k uklidnění kašle při nachlazení a napomáhá odstranit chrapot. Je uklidňující pro ústa a hrdlo, jeho blahodárné účinky zasahují až do hltanu a k hlasivkám.

Usnadňuje vykašlávání. Má silné antioxidační účinky a podporuje celkovou imunitu organizmu. Jablečník obecný má příznivý vliv na udržení zdraví dýchacích cest. Je nepostradatelným pomocníkem při podráždění v krku a hltanu. Jeho účinky jsou zklidňující a příjemné pro hrdlo, hltan a hlasivky.


Pro konkrétní dotazy na dané téma je připravena poradna.


MUDr. Pavel Šácha



Doporučujeme

    ALOE VERA+CHLOROPHYLL STAR

    Potravní doplněk - antioxidační účinky - imunita - vitalita - produkce hemoglobinu - detoxikace - játra a žlučník - zdravé t

    Zjistit více

    B-COMPLEX STAR

    Vitaminy se podílí na rozvoji všech tělesných struktur organismu a jsou nezbytné pro jeho metabolické procesy. Pomáhají udržet tělo sil

    Zjistit více

    NEURODETOX DNA

    Doplněk stravy Zkratka DNA značí synergické spojení tří metod: Detox, Neuro, Anti-aging, které si vzájemně znásobují účinky. SLO

    Zjistit více

    NEUROCHOLIN

    Když je člověk hodně stresován a často se přemáhá např. v duševní práci, dochází k vyčerpávání některých aminokyselin, jako j

    Zjistit více

    ANIMAL STAR

    ANIMAL STAR je speciálně připravená formule pro růst a vývoj dětského organizmu. Obsažené složky produktu jsou vitaminy, minerály a an

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024