SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Angina pectoris

Popisovaná zdravotní témata nemohou být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře.

Anginózní bolesti jsou přímým důsledkem tvorby aterosklerotických plátů ve stěnách tepen zásobujících srdce krví. Jako všechny ostatní svaly a orgány v těle potřebuje i srdce kyslík z krve, aby mohlo pracovat - to znamená pumpovat krev do celého oběhového ústrojí. Tepny s aterosklerotickými změnami mohou být dostatečně široké proto, aby stačily přivádět dostatek krve v klidu, ale nemusejí dodávat srdci dost okysličené krve při námaze, kdy se její potřeba silně zvyšuje.

Není-li srdce dostatečně zásobováno kyslíkem, dochází ke svíravé a palčivé anginózní bolesti. Bolest většinou začíná za hrudní kostí a vystřeluje do ramen, paží nebo dolní čelisti; zvyšuje se a po dosažení maxima opět ustoupí. Záchvat může trvat až 15 minut.

Klasická léčba anginy pectoris dokáže zmírnit intenzivní bolesti na hrudi, ale nemůže zastavit fyziologický mechanismus vzniku bolesti. Vitaminy, minerály a přírodní prostředky mohou stav zlepšit nebo předejít jeho zhoršování. Můžete jimi tak doplnit předepsanou klasickou léčbu, nikdy ji však sami nepřerušujte bez vědomí lékaře.

Příznaky:
- svíravá nebo palčivá bolest na hrudi
- slabost
- pocení
- dušnost
- palpitace (bušení srdce)
- nauzea (nevolnost)
- pocity na omdlení

Zpracováno podle materiálů  původní společnosti STARLIFE
Symbinatur disponuje četnými potravními doplňky, které mohou být pomocné při řešení tohoto problému, obsahující koenzym Q 10, nenasycené mastné kyseliny, ginkgo bilobu, vitamin E, C, česnek, petržel, lipoovou kyselinu v různých kombinacích.

Nové poznatky:

Nesprávný poměr omega mastných kyselin, je v takových případech všeobecně znám.

 

Ukazuje se, že nepoměr omega 6 a omega 3 je podstatou mnoha chronických a zánětlivých stavů.

Když si představíte, že byl měl být poměr omega 6 a omega 3 asi tak 3 : 1 a že je statisticky popsáno, že průměrný Středoevropan má 15: 1. Pak je to obecně moc špatné.  A staví to otazníky na klasické teorie  o příčinách  různých zánětlivých nemocí, kardiovaskulárních  chorob, statinové teorie v případě cholesterolu,  alergií, demencí a psychických poruch a také  degenerativních situací. Seznam by mohl být  dlouhý, patří sem tako angína pectoris.  A netýká se to jenom nemocných, dospělých lidí, ale také  děti.

 

Nicméně pokud Váš balanční index omega 6 ku omega 3 není správný, pak je nutné totálně změnit stravování a životní styl, aby se tento poměr upravil, protože bez této celkové změny pak užívání jakéhokoliv prostředku naplní pouze podstatu  druhého pravidla, které jsem Vám popsal výše.

Popisuje se  situace propustnosti membrány buňky a ta je založena právě na správném poměru omega kyselin. Když celkově není v rovnováze, do buňky se prostě  výživné  látky nedostanou.

Lze také hovořit o tom, že v těle jsou vytvořeny podmínky pro-zánět a jiné patologie.



Ale dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006, nesmíme uvádět informace o účincích potravních doplňků na veřejné platformě. K tomu je určena poradna s lékařem.

MUDr.P.Šácha

 

Doporučujeme

    CRANBERRY STAR

    Původní Američané považovali CRANBERRRY nejen za důležitou složku potravy, ale i za prostředek s blahodárnými účinky. Cranberry jsou

    Zjistit více

    KELP

    Kelp je mořská řasa bohatá na vitaminy, aminokyseliny a minerály. Je jedním z nejlepších přírodních zdrojů jódu pro lidský organismu

    Zjistit více

    CHLAMYNYL STAR

    Doplněk stravy CHLAMYNYL STAR je pečlivě sestaven z rostlin s dlouholetou tradicí v lidové medicíně. Do produktu byly jednotlivé bylin

    Zjistit více

    Ölziehkur Royal - léčebná olejová kúra

    Očistná olejová kúra - žmoulání Od nepaměti se v sibiřské tajze používá k vnitřní očistě těla olejová kúra: Ta spočívá

    Zjistit více

    ADAPTOGENS

    odolnost a imunita nutraceutikum (funkční doplněk stravy): 100 vegetariánských kapslí Popis: na horskou túru i do smogu velkoměsta

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024