SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

ZDRAVÉ STRAVOVÁNÍ, BEZPROBLÉMOVÉ ZAŽÍVÁNÍ






Pokud jste zmateni stejně jako my a nevíte, která cesta bude tou nejlepší cestou ke zdraví, pak vězte, že tým badatelů v Bostonu došel k pozoruhodnému závěru. Není důležité, jakou dietu držíme, ale to, jak poctivě ji dodržujeme. Sledovány byly čtyři skupiny dobrovolníků, čtyři zcela odlišné dietní programy. Výsledek byl neúprosný. Rozdíly mezi jednotlivými dietami nebyly zdaleka tak zřetelné, jako mezi jedinci, kteří dietu dodržovali přesně, a těmi, kdo na ni tolik nedbali. Slovo odborníka závěrem znělo, že každý by si měl najít způsob stravování, jaký mu vyhovuje. Je to tedy jen na nás.

Někdy je prvním krokem k úspěchu, už to, že jíme častěji a v podstatně menších dávkách.
Cesta ke zdraví není lehká a často je zapotřebí opravdu hodně silné vůle. Ale výsledek vám bude bohatou odměnou. Je totiž prokázáno, že záměrný pokles váhy o 9,1 kg snižuje u lidí s nadváhou celkovou úmrtnost o 20 %, úmrtnost na zhoubná nádorová onemocnění o 37 %, úmrtnost na nádory, jejichž výskyt má vztah k obezitě, o 53 %, úmrtnost na cukrovku a její komplikace o 44 %, úmrtnost na onemocnění věnčitých (koronárních) cév srdce o 9 %. Taková čísla rozhodně stojí za úvahu.

Dovolíme si podrobně Vás seznámit s jedním z pomocníků pro zdravé a bezproblémové zažívání.

Produkt s obsahem komplexu enzymů a dalších rostlinných extraktů. Pomáhá trávit bílkoviny, cukry, tuky a podporuje vstřebávání kyselin.

- snižuje nadýmání
- odstraňuje bolesti v oblasti trávicího traktu
- normalizuje střevní peristaltiku
- zvyšuje produkci vlastních trávicích šťáv
- s úspěchem se používá nejen při odstraňování potíží způsobených špatným trávením jako je pálení žáhy, plynatost, zapáchající dech a tělo, zácpa i průjem, křeče, zvracení apod., ale i při snižování nadváhy nebo při potřebě nárůstu svalové hmoty

Enzymy celkově zlepšují činnost v ledvinách, játrech, plicích, tračníku i kůži, slinivce břišní a především v tenkém a tlustém střevu za účelem odstraňování odpadních látek a jedů z organismu. Produkt je prospěšný i při léčbě ledvinových kamenů a písku, hypoglykémii, dny, svalových bolestí, nedostatku vápníku a hořčíku, při léčbě alergií, celulitidy, bulimie a mnoha dalších potíží. Enzymy obsažené v produktu výrazně urychlují štěpné mechanismy vedoucí v konečném důsledku ke zdravému snižování nadváhy. Dále obsahuje celulasu, která obnažuje a štěpí vlákninu, aby mohla lépe absorbovat cholesterol a jiné odpadní produkty. Na trhu není obdobný produkt ani mezi léčivy!

Při artróze obnovuje sníženou kloubní pohyblivost, u artritidy likviduje záněty a snižuje bolestivost. Zlepšuje proudění krve, snižuje zvýšenou koncentraci krevních tuků a upravuje sklon ke srážení krve. Zmírňuje typické projevy arteriosklerózy – pocity chladu, mravenčení a křečové bolesti v dolních končetinách. Je vysoce účinný při chorobných změnách ve svalech, šlachách, vazivu a tukové tkáni – od ztuhlého ramene až po tenisový loket. Urychluje hojení např. při vymknutích, otocích, natržení svalů, zlomeninách, modřinách a zmírňuje bolest. Představuje skutečný balzám na všechny rány. Otoky po něm rychle opadávají, porušení kůže se rychle zacelí.

Dobře se uplatňuje při křečových žilách, kdy normalizuje zvýšený sklon krve ke srážení a tak zlepšuje průtok krve cévami. Další obsažené složky podporují imunitní systém, urychlují hojení poranění. Mohou jím být úspěšně léčena virová onemocnění jakož i roztroušená skleróza. Enzymy zde obsažené způsobují rozpouštění odumřelých a nekontrolovatelně rostoucích tkání, rozrušují fibrinový obal nádorových buněk a zabraňují tak vzniku metastáz.




Produkt obsahuje v podstatě všechny tři skupiny enzymů:

- proteázy k nimž řadíme pepsin, proteáse 4,5, papain, bromelain, pankreatin: jsou schopny odbourat během jedné hodiny až 300 g bílkovin
- lipázy: jsou schopny odbourat za hodinu až 175 g tuků
- amylázy jako jsou glukoamylázy, laktásy, maltosy, celulasy, CereCelasy, invertásy: tyto enzymy jsou schopny odbourat až 300 g sacharidů za hodinu

Produkt obsahuje kromě enzymů také zázvor, který je drogou čínského lékopisu a umí si poradit s takovými potížemi jako je nevolnost a zvracení (preventivně i k zabránění cestovní nevolnosti), nadýmání a špatné trávení, uvolňuje cévy, má desinfekční a protikřečové účinky, podporuje krevní oběh, působí proti průjmům, usnadňuje odkašlávání a uvolňuje hlen, upravuje srdeční činnost zlepšením tonu srdečního svalu.

To vše přináší dobrou funkci střev, zvýšenou kvalitu a ochranu všech sliznic, zlepšení trávení a vitalizaci organismu. Používá se také preventivně k zabránění cestovní nevolnosti, má antioxidační aktivitu, zvyšuje sílu a výdrž.

Obsah fenyklu pak výrazně urychluje činnost řasinek na sliznici dýchacích cest, tím zvyšuje vylučování hlenu a odkašlávání a urychluje střevní peristaltiku. Oddenky Kurkumy jsou významné, kromě výše uváděných účinků, také podporou tvorby žluči při funkčních poruchách jater a svojí antioxidační aktivitou zabraňuje patologickým kvasným a hnilobným procesům v zažívacím ústrojí. Tyto účinky ještě podporuje Paprika roční, která zlepšuje periferní cirkulaci krve při nedostatečném krevním oběhu. Další účinky zabezpečuje v produktu Betain HCL. To je lipolytická látka (rozkládá tuky na jednodušší látky zejména mastné kyseliny, které jsou pak zdrojem energie!), které zamezuje usazení tuků v játrech, pomáhá detoxikaci, podněcuje i tvorbu lecitinu v játrech a tím snižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Užívá se 1–2 kapsle nejlépe nalačno k pročištění nebo s každým jídlem pro zlepšení trávení.

Enzymy zajišťují správné fungování miliard tělesných buněk, urychlují veškeré biochemické procesy a umožňují přeměnu látek a vznik životní energie. Schopnost vytvářet dostatečné množství enzymů se však s přibývajícím věkem snižuje a je navíc negativně ovlivněna užíváním nejrůznějších chemických léků, nesprávným stravováním, vysokým obsahem chemikálií v potravě a znečištěným životním prostředím, tedy podmínkami, kterým se lidské tělo zatím nedokáže přizpůsobit a které narušují jeho enzymatickou rovnováhu. Po 40. roce věku potřebnost enzymatického doplňování stravy výrazně roste, zde již produkt pomůže napravovat první následky počínajícího stárnutí, doprovázené celou řadou chorob.


Zdroj: STARLIFE

Máme k dispozici poradny a za ideální považuji konzultaci o enzymatickém přípravku (jehož jméno, jak jste si jistě všimli, nesmíme nyní dle nařízení EU uvádět ) dříve, než si zájemce produkt objedná a začne je užívat.


MUDr. P. Šácha


Doporučujeme

    SAW PALMETTO

    SAW PALMETO je formule, jejíž hlavní složkou je extrakt ze serenoi plazivé. Jeho účinky jsou již známy řadu staletí. Extrakt vykazuje m

    Zjistit více

    BOBY STAR 15 g

    Emulze, která nejen hřeje, ale i pomáhá… Luxus nejen pro vaše svaly a pohybový aparát Unikátní složení BOBY STAR i do masážn

    Zjistit více

    ALPHA LIPOIC STAR

    Alfa-lipoová kyselina je známá také jako kyselina tioktová nebo kyselina lipoová a také jako vitamin B13. Byla objevena až v roce 1950. V

    Zjistit více

    GARLIC PARSLEY STAR

    GARLIC+PARSLEY je kombinovaná formule česneku s dech osvěžující petrželí, díky níž česnek neucítíte ani vy, ani vaše okolí. Česn

    Zjistit více

    ALFALFA

    Doplněk stravy Tolice vojtěška pomáhá udržovat zdraví srdce, zlepšuje metabolismus a má příznivý vliv i na kvalitu vlasů a nehtů.

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024