SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Jak jste na tom II

Jak jste na tom vy, kdo také užíváte produkt Vitestin?

Je to doplněk stravy ve formě bylinného nápoje, který působí blahodárně na sliznice zažívacího traktu, především pak tenkého a tlustého střeva. Je vyráběn z unikátní a vyvážené kombinace bylin, bez přídatných látek, aromat a konzervantů. Mám vlastní recenze, ale přidám odkaz na vitestin web: https://www.vitestin.cz/recenze.

 

V průběhu minulého roku jsem pobídl čtenáře SYMBIVITA k tomu, aby se připojili mezi uživatele ´zeleňáků´ - je tím míněna zelenina chlorela a zapíjí se nápojem umixovaným z prášku mladého ječmene. Ale někteří lidé dávají přednost bylinnému nápoji, který je směsí deseti českých bylin, aloe vera a ženšenu pravého.

 

Daří se vám držet symbiózu - vyrovnaný mikrobiom? Protože víme, že uvedené přírodniny ji pomáhají udržet, což v dnešní době není vůbec snadné.

 

Do poradny chodí velmi často dotazy týkající se různorodých zažívacích potíží a zánětů… Někdy se na ně přímo ptají, protože slyšeli o jejich účincích. Osobně se zeleňáky „koketuji“ přes dvacet let, s vitestinem asi 5 let.

A proto bych rád znal další zkušenosti vás uživatelů, jak jej snášíte, jaké používáte dávkování, interval, a samozřejmě, zda pozorujete benefity na svém zdraví.

 

Klidně své zkušenosti napište do naší poradny

http://www.symbivita.cz/lekarska-poradna/obecna.

Vždycky je prospěšné sdílet zkušenosti z praxe.

 

MUDr. P. Šácha

 

Doporučujeme

    Vitestin®

    je doplněk stravy ve formě bylinného nápoje pro aktivní péči o sliznici tenkého a tlustého střeva, kterému pomáhá navrátit jeho při

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024