SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

PANDEMIE KORONAVIRU NEBO PANDEMIE OBEZITY?






Zákaz volného pohybu zcela změnil naše životy, nejen ty profesionální, ale i ty sportovní. V mnoha zemích byla zavedena preventivní opatření, což vážně omezilo množství dostupných možností cvičení. Nemohli jsme kromě cesty do lesa nebo parku využívat ke sportu zařízení jako jsou fitness centra, posilovny, nebo bazény.

Před pandemií koronaviru jsme byli dobře organizovaní a měli jsme pevný denní rozvrh s volným časem pro fyzickou aktivitu. Pandemie však mnoho věcí změnila. Pohybujeme se méně, trávíme více času před televizními obrazovkami, počítači a chytrými telefony a z nudy se častěji dostáváme k lednici. Následky? Několik kilo a centimetrů kolem pasu navíc! Epidemiologové varují - brzy budeme bojovat nejen s hospodářskou krizí, ale také s vlnou obezity u dětí a dospělých. Obezita je onemocnění, proti kterému je potřeba zakročit, stejně jako proti chřipce nebo vysokému krevnímu tlaku. Obézní lidé jsou náchylnější k infekci koronaviry, jsou častěji hospitalizováni a mají větší problémy se zotavením.

Prevence nadváhy a obezity by měla být založena především na důslednosti a komplexních, účinných opatřeních. Osvědčené metody jsou: důkladná změna stravovacích návyků a fyzické aktivity, které se společně promění v redukci hmotnosti. Co dělat, když se nedokážeme vyrovnat s oběma? Spolehněte se na doplňky stravy!

Společnost STARLIFE doporučuje užívání doplňků stravy všem osobám s nadváhou jako běžnou součást jídelníčku a aktivity různorodé tělesné aktivity.

První krok:
Na začátku hubnutí zařaďte do svého jídelníčku produkty, které sníží chuť na sladkosti a umožní tělu zvyknout si na menší porce jídla. Jsou to takové, které obsahují chrom, garcinii, chitosan či syrovátkový protein s vitaminy a minerály.

Druhý krok:
Zvyšte svůj metabolismus pomocí termogenních látek (spalovačů tuků), zejména pokud byla vaše aktivita dosud minimální, nebo žádná. Díky termogenezi získáte účinek podobný fyzickému cvičení.

Třetí krok:
Zvyšte svou aktivitu. Přizpůsobte druh pohybu vlastním možnostem a postupně zvyšujte intenzitu cvičení. Užívejte proteinové doplňky ke zvýšení vytrvalosti při cvičení.

Zdroj:
mgr Grażyna Cieślik
Členka Odborného týmu STARLIFE

Článek je vzhledem omezující legislativě ze strany EU upraven. Čtenář musí sám hledat cestu, jak si má pomoci, a buď přejde na e-shop www.symbinatur.com a zde si příslušný produkt s žádanou ingrediencí najde, nebo může svůj dotaz napsat do poradny.


MUDr. P. Šácha



Doporučujeme

    KUDZU STAR

    Kudzu – Puearia lobata, má domov v Indii, Číně a Japonsku. Tradiční čínská medicína využívala kudzu k potlačení účinků alkoholu

    Zjistit více

    OMEGA-3 STAR

    OMEGA-3 STAR obsahuje mastné kyseliny EPA (eikosapentaenová) a DHA (dokosahexaenová). Svým způsobem pomáhají ovlivňovat hladiny krevních

    Zjistit více

    CIVILIZAČNÍ BALÍČEK

    SYMBI I 1 x + SYMBI II 2 x + HOMOCYSTEIN - HCY 1 x Název tohoto balíčku není náhodný. Vychází z požadavků dnešní doby, kdy pod vlive

    Zjistit více

    BioTorus LT-100

    kruh o/ 350mm přímo s generátorem pulzů a 0,95 kg Více informací

    Zjistit více

    HMB STAR

    Doplněk stravy Nárůst svalové hmoty, zvýšení svalové síly a zmenšení množství podkožního tuku (SUPER!!!) HMB STAR obsahuje de

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024