SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

BIO sušený prášek ze šťávy kořene ČERVENÉ ŘEPY (200g)






Řepu Green Ways tvoří odšťavněná a následně vysušená šťáva z řepy. Tuto šťávu sušíme při nízké teplotě (31°C), díky čemuž v ní zůstává zachováno velké množství biologicky aktivních látek. Podobně jako další produkty Green Ways je Řepa Green Ways produktem ekologického zemědělství s bio certifikací.

Řepa Green Ways je kromě vitamínů (namátkou B6 či B9) a minerálů bohatým zdrojem polyfenolu resveratrolu a betainu. Betain je velmi cenná látka, která patří mezi takzvané betalainy a má vliv na jaterní buňky s prokázaným regeneračním účinkem.

Řepu Green Ways můžete snadno využít například při přípravě koktejlů a smoothie. Skvěle se hodí zejména pro studenou kuchyni, kde si zachová biologicky aktivní látky. Při přípravě pokrmů je vhodná i jako přírodní barvivo.

Návod k použití
Doporučená denní dávka Řepy Green Ways je pro dospělého člověka 1 sáček (5 g) 1–2× denně. Dětem od 3 let věku podávejte polovinu sáčku (2,5 g) 1–2× denně.

Doporučenou denní dávku rozmíchejte v chladné či vlažné neperlivé vodě. Koncentraci a chuť nápoje můžete regulovat větším či menším množstvím vody.

V sáčku s produktem se mohou tvořit hrudky. Jedná se o přirozenou reakci na přítomnost přírodních sacharidů, proto před otevřením sáček protřepejte. Řepu Green Ways skladujte na temném, suchém místě při teplotě do 30 °C.

Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota - 1300 kJ / 307 kcal
Tuky - 0,7 g
z toho:
- nasycené mastné kyseliny - 0,43 g
- mononenasycené mastné kyseliny - 0,18 g
- polynenasycené mastné kyseliny - 0,09 g
Sacharidy - 62 g
z toho:
- cukry - 59 g
- Vláknina - 3,8 g
Bílkoviny - 11 g
Sůl - 0,4 g



Doporučujeme

    CRANBERRY STAR

    Původní Američané považovali CRANBERRRY nejen za důležitou složku potravy, ale i za prostředek s blahodárnými účinky. Cranberry jsou

    Zjistit více

    IMMUNITY STAR

    Zvyšování imunity má v dnešní době mimořádný význam, protože lidský organismus je velmi často oslabován chemickými přísadami (hl

    Zjistit více

    COCONUT OIL STAR

    Hlavní složkou produktu COCONUT OIL STAR je panenský kokosový olej, který bývá označován jako „velký dar tropické přírody lidem“.

    Zjistit více

    ACIDOPHILUS STAR

    Doplněk stravy Laktobacilové kmeny příznivě ovlivňují střevní mikroflóru a podporují správnou funkci zažívacího traktu. ACIDO

    Zjistit více

    CARNOSINE STAR

    Karnosin je přírodní látka, biologicky aktivní peptid, tvořený 2 aminokyselinami. V těle je ho nejvíce v kosterních svalech, srdci a moz

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024