Přednáší- MUDr. P. Šácha
Uvědomělé stravování aneb společenství s citlivou rovnováhou mikrobiomu.
Ve střevu máme tzv. druhý mozek, který rozhoduje o mnohých procesech v našem těle.
Komunikuje s mikroorganismy ve střevu. V jakém stavu je střevní prostředí, tak se daří člověku po stránce tělesné i duševní. Pokud jsou přítomny zdravotní problémy,
je nasnadě, že pozornost věnovaná do uklidnění stravování přispěje ke zlepšení situace.
Výklad bude proložen zpěvem sopranistky
PhDr. P. Šáchové
10.10. v 17 hodin
Kulturní dům
Žďár nad Sázavou
CLA - konjugovaná kyselina linolová je podle vědců schopná působit v těle tak, že zvýší a podpoří odbourávání tukových zásob a t
Zjistit víceChlorella obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek. Je například jedním z nejbohatších zdrojů chlorofylu, jemuž vděčíme za
Zjistit víceKdo by neslyšel o tajemných silách, které se skrývají v šeru deštných pralesů Jižní Ameriky. Díky po generacích předávanému uměn
Zjistit víceVitamin D3 je jediný vitamin, který může tělo vyrábět ze slunečního záření. Díky dnešnímu způsobu života a rozsáhlým využívá
Zjistit víceGARCINIA STAR je nový revoluční doplněk výživy obsahující mnoho složek přispívajících ke snížení hmotnosti. Plod indické rostliny
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.