SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Pulsní magnetoterapie v praxi IX

Milý čtenáři!
Našel jsi v té široké škále onemocnění i to svoje? Nebo je jich více? A co tvoje rodina, děti, přátelé? Jsou zdrávi? Nebo trpí také různými neduhy? A co prevence?

Stárneme z minuty na minutu. Jak nám bude za rok, za pět nebo za patnáct? Co myslíš, bude nám lépe nebo hůře? Kolik jsi ochoten investovat do zdraví? A kolik zaplatíš pak?

Když bych se nemocného zeptala co je jeho největší přání, zřejmě by řekl ZDRAVÍ! A co říkáš ty?

Život a jeho udržování mají neocenitelnou hodnotu! I kdybychom byli milionáři, nekoupíme si ani minutu života. Tak to je!

A nejde zde pouze o finance, ale o přežití a hlavně o to jak kvalitní bude naše žití.

Je zde pomocník v podobě pulsních magnetických přístrojů. Jakmile se rozhodneš léčit, zkvalitní se nejen tvůj zdravotní stav, ale zlepší se i stav tvé mysli. Pocítíš nejen hlubokou radost z uzdravení, ale i z pocitu spokojenosti a pohody.

A ruku na srdce, všichni toužíme po spokojeném životě ve zdraví a štěstí! A ptám se naposled: jak naložíš s možností, kterou jsme zde předložily? Je to jen a jen ve tvých rukou!

Mohu ti s ní potřást a poblahopřát, že si nejvíce vážíš svého života, anebo popřát na soustrast jak se svým životem nakládáš!

Děkuji ti za chvíle, které jsi mi věnoval četbou této knížky a kdyby měla pomoci jenom jednomu člověku ve vesmíru, tak budu šťastný člověk!

Akné (Acne vulgaris)

Je běžné onemocnění, postihující nejčastěji dospívající populaci. Na vzniku nemoci se podílejí hlavně hormonální vlivy. Příčinou může být i revmatismus, mykózy, parazitární onemocnění, nebo nadměrné uvolňování tuků z tkáně, kdy dochází k ucpávání folikul.  Někdy hlavně při nedostatečné hygieně se postižené lokality zanítí a tvoří hnisavé ložiska.

Při pravidelném používání magnetoterapie, se zmírnil výskyt rozsáhlejších ložisek,             protože léčivé pulsy mají protizánětlivý účinek. Regeneračními účinky magnetických pulsů se zmírnila zjízvenost postižených partií a k rychlejšímu zhojení jizev.

Doporučený režim:
V 1.akutní fázi program P2 2 x denně 20 min. přes obličej do odeznění zánětu.
V chronické fázi program P1 2 x denně 20 min. na postižené lokality-dlouhodobě na regeneraci.


Pokračování

Celý seriál najdete zde

 

 

Doporučujeme

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024