SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Mumio






Snad to nebude znít jako fráze, ale „život je otázkou priorit“. Mnohdy žijeme hektickým životem plným stresu, nevhodných návyků co do pohybu i stravování, v nedostatku komunikace i opravdových přátel, lidí, kteří dovedou člověka rozveselit, podpořit, utěšit…

Uteklo mnoho vody od dob, kdy ženy „pouze“ udržovaly tzv. rodinný krb. Velmi se snažily a změna se dostavila. Dnes ženy pracují, budují kariéru… Ale opravdu to pomohlo? Ulehčily to mužům, kteří již nenesou finanční zodpovědnost za rodinu pouze na svých bedrech? Jedná se stále ještě pouze o snahu zabezpečit si spokojený život, nebo už je to rivalita, prestiž a touha po moci?

Přírodní zákony
Ale při tom všem shonu už ženy ani nevnímají své biologické hodiny. Stále se buduje kariéra, hromadí se majetek, pak se také hledá „ten pravý partner“… a až se „najde“ a rozhodnou se založit rodinu, najednou to nejde…

Nejen ženská neplodnost je v dnešní době velmi aktuální téma a výskyt této problematiky stále stoupá. Čím dál více partnerských párů řeší problém, že se jim nedaří počít dítě přirozenou cestou.

Tento článek není o tom, jak postupovat při neplodnosti, ale naštěstí v zemích Středního východu a Indii objevili ruští vědci hojivé a povzbuzující vlastnosti produktu mumio, které se cení již po mnoho staletí. Odedávna je mumio široce využíváno při léčení mnoha nemocí a zranění, ? také právě pro povzbuzení sexuálních funkcí – léčení mužské i ženské neplodnosti a zvýšení potence.

Co je mumio?
Mumio se řadí do skupiny adaptogenů, je to hutná, lepkavá hmota připomínající dehet (nejznámější má tmavě hnědou barvu) a získává se v horských jeskyních ve střední Asii (Kavkaz, tibetské pohoří, Altaj), kde jej ručně těží speciálně vyškolení sběrači. Mumio je přírodní směsí 17 aminokyselin, vitaminů ze skupiny B (B2, B6, B12), provitaminu D, organických kyselin z fosfolizované vegetace (kyselina benzoová, kyselina hippurová, mastné kyseliny, ichthyol, triterpeny, dibenzo-?-pyrony, huminové kyseliny, fulvokyseliny). Obsahuje makroprvky (vápník, fosfor, sodík, hořčík, draslík) i stopové prvky (železo, měď, kobalt, mangan, selen, zinek, molybden aj.). Aminokyseliny obsažené ve 100% očištěném mumiu: alfa-alanin, arginin, asparagin, cystin, fenylalanin, glutamin, glycin, histidin, isoleucin, leucin, lysin, methionin, prolin, serin, threonin, tyrosin, valin.

Mumio má patent
Mumio je přírodní směs organických i neorganických prvků, ale až fáze čištění je rozhodující pro získání terapeutické hodnoty mumia. Patentovaná metoda úpravy mumia dle N. M. Lavrenjuka, podle které se k čištění nepoužívají žádná organická rozpouštědla a pracuje se pouze s čistou pramenitou vodou, zaručuje trvale nejlepší a nejkvalitnější výrobu mumia.

Historie mumia
Léčivých vlastností mumia si poprvé všimli lovci, když zraněná zvěř vyhledávala a olizovala přírodní sedimenty mumia v horách a velice rychle se uzdravovala. Proto bylo od té doby v bývalém SSSR provedeno mnoho výzkumů mumia, včetně rozsáhlých klinických experimentů. Většina spolehlivých informací o mumiu pochází z ruských zdrojů.

Závěrem
Zjistilo se, že mumio má posilující a omlazující účinek, komplexně posiluje a povzbuzuje organizmus, tedy upevňuje zdraví a léčí.

Symbinatur disponuje produktem, který obsahuje mumio. Ale dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006, nesmíme uvádět informace o účincích potravních doplňků na veřejné platformě. K tomu je určena poradna s lékařem.


SYMBINATUR



Doporučujeme

    ALOE ARBORESCENS - 600g

    Bio - originální receptura s medem bez alkoholu (600 g) Doplněk stravy podle originální brazilské receptury vyrobený z rostlin Aloe arbor

    Zjistit více

    GRAVIOLA STAR

    Doplněk stravy Juice obsahuje složky s významem pro naše zdraví, zejména Aloe vera je zdroj přirozeně se vyskytujících antioxidantů,

    Zjistit více

    RELEASE STAR

    Doplněk stravy Složení sirupu je voleno tak, aby přinášelo dobrou pohodu, relaxaci i spánek a dobré trávení. Obsah: 120 ml Obsa

    Zjistit více

    ECHINACEA STAR

    potravní doplněk sirup s obsahem látek podporujících obranyschopnost Třapatka nachová – echinacea purpurea - podporuje odolnost -

    Zjistit více

    UltiCare LT-99 Best

    je složen z generátoru pulzů + z mini a maxi aplikátorů Malý polštářový aplikátor (A1C)+ dlouhý polštářový aplikátor (A4C)

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024