Když přichází období nachlazení a viróz. Ti zkušení už vědí, že je tedy nejvyšší čas navýšit konzumaci zelených potravin. Díky unikátním vlastnostem ječmene i chlorelly se totiž můžeme nemocem úplně vyhnout, případně zkrátit jejich průběh na minimum.
Proč? Zelené potraviny obsahují našemu tělu velmi prospěšné látky. Chlorella například chlorellin, což je přírodní antibiotikum. Podobně antibioticky působí látky allicin a ajoen v česneku. Na rozdíl od chemických antibiotik chlorellin nepoškozuje mikroflóru trávicího ústrojí. Málo se ovšem ví, že antibiotické účinky má i ječmen.
Stav naší imunity se odvíjí od prostředí ve střevech a zdravé střevní mikroflóry. Ječmen i chlorella jsou známy pro své výrazné prebiotické účinky. Tímto způsobem také přispívají k dobře fungující imunitě a pomáhají v prevenci i při léčbě infekcí.
Zelené potraviny doporučujeme v tomto období používat i zevně. Ječmen i chlorella mají blahodárný vliv na slizniční imunitní systém. Ječmenem je možné kloktat při bolestech v krku, chlorellu nechejte rozkousanou ulpívat v ústech nebo cucejte. Čerstvě namíchaným vlažným roztokem ječmene můžete vyplachovat zanícené dutiny i nos stejně jako nosními kapkami nebo spreji.
Takže – chcete-li zapomenout na škrábání v krku, rýmu i nateklý nos a další neduhy spojené s nepříjemným nachlazením, zvyšte preventivně dávky ječmene i chlorelly. S dávkováním vám nejlépe pomůže váš poradce. Dlouhodobí uživatelé zelených potravin si například v tomto období dávají klidně tři polévkové lžíce ječmene a tři hrsti chlorelly denně.
Ječmen Green Ways je enzymatický elixír plný života. Představte si mladou rostlinku ječmenné trávy, jak klíčí, proráží tvrdou krust
Zjistit víceJečmen Green Ways obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek, z nichž některé pro ilustraci uvádí tabulka níže. Jde však o zl
Zjistit víceChlorella obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek. Je například jedním z nejbohatších zdrojů chlorofylu, jemuž vděčíme za
Zjistit víceŘepu Green Ways tvoří odšťavněná a následně vysušená šťáva z řepy. Tuto šťávu sušíme při nízké teplotě (31°C), díky čem
Zjistit víceChlorella obsahuje širokou škálu biologicky aktivních látek. Je např. jedním z nejbohatších zdrojů chlorofylu, jemuž vděčíme za
Zjistit víceZadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.