SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Pulsní magnetoterapie v praxi XII

Anémie (chudokrevnost)

Jedná se o onemocnění se zmenšeným počtem erytrocytů v daném objemu krve a nedostatkem hemoglobinu-látky na níž se váže kyslík v krvi.

Tuto nemoc charakterizuje pocit únavy, bledost, bolesti hlavy, při námaze bušení srdce, závratě a nespavost. Příčinou může být nadměrná ztráta krve z různých příčin, poruchy metabolismu, poruchy imunitního systému, stres, snížená vazebná kapacita krve, kdy krev není schopna na sebe navázat železo a vitaminy skupiny B 1.

Po pravidelném léčení magnetoterapií se podstatně zvyšuje tvorba erytrocytů a hemoglobinu, v důsledku toho se zvýší i vazební kapacita v krvi. Tyto léčebné efekty způsobí ústup bolestí hlavy, zmírní pocity únavy a postupně ustoupí i nespavost. Dochází k celkovému zlepšení zdravotního stavu a stoupá životní elán a to dokonce i u případů, kdy se jednalo o počáteční stádium leukémie.

Doporučený režim:
Program P1 2 x denně 20 min.na regeneraci a tvorbu krevního hemoglobinu a na zvýšení vazební kapacity krve vůči železu. Dále na úpravu diferenciálu v krevním obrazu. Dlouhodobě do odeznění problémů.


Pokračování

Celý seriál najdete zde

 

Doporučujeme

    pH - Indikační proužky

    Super senzitivní indikační proužky na měření pH moči - 100 ks. Škála pH 4,5 - 9,0

    Zjistit více

    METABOLITE STAR

    Lecitin podporuje kognitivní a duševní výkon a správnou funkci celého nervového systému. Přispívá k udržení optimální hladiny chole

    Zjistit více

    OMEGA EXTRA STAR

    Doplněk stravy Pamatujete si, proč Vám babička dávala rybí olej? :-) OMEGA EXTRA STAR obsahuje mastné kyseliny EPA (eikosapentaenová

    Zjistit více

    COENZYSTAR Q10 EXTRA+

    Koenzym Q10 je důležitý pro tvorbu energie v buňce, je nezbytný pro energetický metabolizmus a přeměnu potravin do fyziologické energie.

    Zjistit více

    NEURODETOX DNA

    Doplněk stravy Zkratka DNA značí synergické spojení tří metod: Detox, Neuro, Anti-aging, které si vzájemně znásobují účinky. SLO

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024