SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Pulsní magnetoterapie v praxi IV

Jak bylo zjištěno, že ubývá zemský magnetismus?

V roce 1972 se posádka Apolla 17 vrátila z průzkumné cesty na Měsíci zpět na planetu Zemi, kdy kosmonauti po návratu, nebyli schopni pohybu.

Co se stalo? Neznámá nemoc? Virus nebo bakterie?

Vždyť byli chráněni před kosmickým zářením, měli vzduch, vodu, teplo, světlo, potravu.



Celá posádka byla umístěna do karantény a vědci společně s lékaři byli ohromeni co se vlastně stalo.

Ještě větší šok zažili za tři dny, kdy se kosmonauti začali opět normálně pohybovat. Co bylo příčinou nehybnosti? Byla to absence magnetického zemského pole! Ještě 2,5 měsíce vylučovací metodou ověřovali tento poznatek.

V současné době je každá kosmická loď vybavena přístroji, které simulují magnetické zemské pulsy.

Léčebnými účinky magnetického pole se začínalo zabývat i Evropské společenství v Bruselu. Před 25lety byl zahájen průzkum pod mezinárodním názvem COST 244.60.

Tento projekt vycházel ze skutečnosti, že 80% populace trpí chorobami pohybového aparátu a finanční náklady na léčbu jsou zde největší. Bylo potřeba najít alternativní léčebnou metodu bez chemie a léků, která by účinně odstraňovala poruchy pohybového ústrojí. Projektu COST 244.60 se účastnil i team špičkových lékařů z tehdejšího Československa. Víc než 80 špičkových lékařů pod vedením MUDr. Jiřího Jeřábka zkoumalo účinky pulsní magnetoterapie na pacientech s různým druhem onemocnění.

Výzkum probíhal jednak na mnoha klinikách v Praze, v Brně, v Hradci Králové, v Ostravě; jednak v lázeňských zařízeních v Luhačovicích, v Jánských Lázních, ve Františkových Lázních, v Jáchymově, v Bohdanči atd. Projekt byl vyhodnocen v roce 1996 na půdě Královské lékařské university v Londýně, kde se kongresu účastnili vědci a odborníci z celého světa. Zde byla magnetoterapie označena za „léčebnou metodu 21.století“.

Nástup pulsní magnetoterapie souvisí s problémy zhoršování životního prostředí.

Bude vůbec možný život na naší planetě pro lidi, zvířata a rostliny v budoucnu?

Jednou s podmínek zachování života na Zemi je vytvoření náhradních magnetických pulsů, které uvedou činnost našich buněk do normálního stavu.

A proč jsou to buňky?

Základním stavebním kamenem života je buňka. Člověk je složen ze 100 biliónů buněk, což je 10 000x více než hvězd v mléčné dráze. Za jeden jediný den umírá v lidském těle 600 miliard buněk a právě tolik se jich rodí. Odumírající buňky přenášejí genetickou i energetickou informaci na rodící se buňku. A protože žijeme týdny, měsíce, roky v nezdravém životním prostředí, jsou všechny naše buňky narušené. Induktivními účinky pulsního magnetického pole je možné narušený řídící systém buněk vyrovnat. Přiváděné kmity podporují energeticky nemocnou buňku k samouzdravovacímu procesu.

Jenže na Zemi s námi žijí i zvířata a rostliny! Jejich organismy jsou složeny také z buněk! I ony potřebují přežít!Život a jeho udržování mají nedocenitelnou hodnotu! Tento fakt již nelze ignorovat!

Lze nahradit nedostatek magnetického zemského pole?

Od prvopočátku stvoření je náš život zvyklý na zemské magnetické pole. Biofyzikálním výzkumem se vyvinuli moderní přístroje, které uměle vyrábějí magnetické pole. Elektronicky vyrobené magnetické pole má biologicky přirozené účinky, které kladně působí na biologické systémy organismu a neovlivňuje pouze důsledek tj. bolest, ale hlavně příčinu bolesti.

Používání nízkofrekvenčních pulsních magnetických polí je naprosto neškodné- působí velice příznivě a nelze se jimi předávkovat. Používání této léčebné metody se stává nutností pro vytvoření kvalitního života. Z preventivních důvodů bude potřeba nahradit nedostatek magnetismu nejen kvůli přežití, ale i z ekonomických důvodů.

Žádný stát nemá a v budoucnu nebude mít peníze, aby ufinancoval léčbu rozvinutých nemocí a zákroků k udržení života.

Náklady na zdravotní péči v době prevence ve srovnání s náklady na léčení plně rozvinutých nemocí jsou minimální.

Pokud lidstvo revolučně nezmění svůj způsob uvažování a nezačne ctít skutečné hodnoty, ekonomický deficit se bude prohlubovat. Jednou z možností je používání magnetického pole.

Jak působí tato léčebná metoda na živé organismy?

Magnetické pole příznivě působí na všechny biologické systémy-tedy nejen na organismus lidský, ale i zvířecí a rostlinný. Obnovuje se vlivem magnetických pulsů i biologická aktivita půdy, mikroflóra i mikrobiální aktivita zažívacích orgánů a anorganických systémů.

Magnetické pulsy mají pozitivní vliv i na cirkulaci elektricky vodivých tekutin-voda, plasma a krev v těle. Dokonce byl zaznamenán positivní vliv i na konzervovanou krev.


Pokračování

Celý seriál najdete zde

 

Doporučujeme

    NEUROCHOLIN

    Když je člověk hodně stresován a často se přemáhá např. v duševní práci, dochází k vyčerpávání některých aminokyselin, jako j

    Zjistit více

    CLA 1000

    CLA - konjugovaná kyselina linolová je podle vědců schopná působit v těle tak, že zvýší a podpoří odbourávání tukových zásob a t

    Zjistit více

    ALOE VERA+CHLOROPHYLL STAR

    Potravní doplněk - antioxidační účinky - imunita - vitalita - produkce hemoglobinu - detoxikace - játra a žlučník - zdravé t

    Zjistit více

    SUPEROXIDE DISMUTASE

    Volné radikály jsou atomy nebo sloučeniny charakteristické tím, že obsahují jeden nebo více volných elektronů. To z nich činí látky a

    Zjistit více

    Máte překyselený organizmus?

    Ve špičkového popularizátora zdravého způsobu života, vyhledávaného autora množství knih a prestižního lektora se vyvinul Kurt Tepper

    Zjistit více

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024