SYMBIVITA

-

Lékařská poradna

Informační server o přístupu ke zdraví přirozenou cestou

Nejlepší jarní dárek - detoxikační kúra

Popisované zdravotní téma nemůže být náhradou za odborné zdravotní vyšetření. Zde je uveden názor čtenářky. Pro stanovení zdravotních závěrů je vždy třeba obrátit se na lékaře, který vás zná.

 

Ozvala se mi kamarádka, že se blíží jaro a že si chce k narozeninám koupit permanentku do fitness centra, aby se na léto dala do formy. K tomu si pořídila potravinový doplněk - lactobacily, který jí někdo doporučil jako očistnou kúru, pak knížku na hubnutí a samozřejmě nové strečové tričko, aby jí to při tom hubnutí slušelo hned od začátku…

Mně to opět nedalo a vyzpovídala jsem ji, co je to za lactobacily a co od nich očekává. Odsouhlasily jsme si, že lactobacily vytvářejí správné prostředí ve střevě, ale podotkla jsem, že pokud to střevo zatím nemá vyčištěné, tedy stěny střeva nemají patřičnou propustnost pro vstřebání produktu, jen utrácí peníze, ale produkt nemá šanci jí pomoci. Potom jsem jí poradila, jak si má střevo vyčistit. Aspoň já to každoročně aplikuji na sobě. Jedná se o potravinový doplněk Symbi I, který slouží ve střevě jako "rejžák", rozpustí a odstraní usazené nánosy potravin na stěnách střeva a v podstatě střevo "zprůchodní". Už toto je při správném užívání velmi znatelná fáze detoxikace. Ovšem pokud by si člověk myslel, že má "vyčištěno" a hotovo, je to omyl. Nyní je střevo očištěno, ale i zbaveno velkého množství mikro - kultury, která ovšem do střeva patří. Je tedy nutně potřeba střevo opět osídlit správnými laktobacily. Teď může kamarádka využít ty zakoupené laktobacily, teď už jí budou mít šanci splnit její očekávání… V návaznosti na Symbi I jsou tyto laktobacily k dostání pod jednoduchým názvem Symbi II. Se SYMBI II se doporučuje také užívat zelené tabletky přípravku Chlorella, případně zelený prášek z výhonků ječmene - Ječmen, oba produkty mají velmi silné detoxikační a revitalizující účinky, jsou to tzv. životabudiče pro organismus. Mám je vyzkoušeny na sobě i v těhotenství a mohu je jen doporučit. Měla jsem díky nim bezproblémové zažívání, neznala jsem pocit pálení žáhy, nevolnosti, ani potřebu se přejídat… Navíc dodáváte sobě i miminku tolik potřebné vitamíny B a železo, které by Vám jinak lékařka nejspíše stejně předepsala… Děťátko má při svém růstu zvýšenou potřebu vitamínů B i železa a hodně si jej bere od maminky, proto je skutečně potřeba tyto látky dostatečně tělu dodávat.

V této fázi se pak může člověk soustředit i na další potřeby, co tělu schází, co je mu případně potřeba doplnit, podle dalších příznaků.. Nyní je střevo již čisté a funkční, připravené vstřebávat a pomáhat roznášet po těle patřičnou léčivou informaci.

Zpravidelní se vyprazdňování, člověk se cítí nabitý energií…

Ale pozor, čerstvě vyčištěné střevo rovněž aktivněji vstřebává i škodlivé potraviny, např. alkohol se nedoporučuje v očistné kúře vůbec, protože stěna střeva je bez nánosu usazenin propustnější a člověk se o poznání snáz opije, vše jakoby funguje rychleji… Je dobré zaměřit se na jídelníček, zatěžovat tělo kombinacemi složek postupně, dodávat mu - a nejen ze začátku - zdravou a vyváženou stravu plnou ovoce a zeleniny, nemusím asi zdůrazňovat pitný režim… I proto se doporučují tyto očistně kúry dělat zejména v období jara, člověk má s prvním sluncem více elánu, ke zdravému jídelníčku přidává pohyb a výlety do přírody. Celkový efekt je více markantní a dotyčná osoba také více spokojená s výsledky, ať už šlo o ozdravnou kúru, nebo tendenci zhubnout do plavek. To všechno souvisí. Hlavně když panuje dobrá nálada a je vhodná motivace, potom jde vše snáz.

Kamarádce jsem tedy objednala Symbi I, ať to vezme z gruntu, Laktobacily si nechá na potom a to tričko jsem si pro změnu dokoupila taky, že začneme běhat společně… Tak úsměv a hurá do tenisek! Krásné jaro!

Čtenářka Symbinatur

Doporučujeme

Zpravodaj emailem

Zadejte svou emailovou adresu pro zasílání informací o nových článcích, produktech a slevách.

Naše blogy

Pořádané akce

MUDr. P. Šácha
Nikolčice 316, 691 71
dfm(zavináč)symbinatur.com
Lékařská poradna - obecná
Lékařská poradna - privátní

Symbivita

Lékařská poradna
Symbivita © 2024